Team Esbjerg led sæsonens første liganederlag, da vicemestrene gæstede Silkeborg-Voel onsdag aften.

Silkeborg: Det blev en tæt kamp fra start til slut, da Silkeborg-Voel onsdag aften blev det første hold til at slå kvinderne fra Team Esbjerg i Primo Tours Ligaen.

På hjemmebane sejrede midtjyderne med 28-27 over vicemestrene i en kamp, hvor mandskaberne fulgtes pænt ad i store dele af kampen.

I sæsonens første 12 kampe var det blevet til otte sejre og fire nederlag for esbjergenserne, men onsdag fik vestjydernes cheftræner, Lars Frederiksen, ikke sit hold op i maksimalt gear.

Føringen skiftede adskillige gange indtil fem minutter inde i anden halvleg, hvor Silkeborg-Voel fik mere stabilitet ind i spillet.

Det udnyttede hjemmeholdet til at åbne en føring på to mål, og den blev udbygget til fire mål med under ti minutter tilbage af kampen.

Esbjerg fik dog kæmpet sig tilbage, og med små to minutter tilbage af kampen reducerede Laura van der Heijden til 26-27.

Det lykkedes hjemmeholdet at køre sejren hjem med 28-27, og dermed måtte Esbjerg notere sig sæsonens første liganederlag.

Samtidig vandt topholdet FC Midtjylland let over bundproppen Sønderjyske med 32-22, og dermed er afstanden mellem FCM og Esbjerg nu på tre point.

SK Aarhus vandt hjemme med 21-18 over Ringkøbing.