Onsdag venter der en skæbnekamp for Norge mod Frankrig, efter nordmændene mandag delte med Makedonien.

Wroclaw: De norske håndboldherrer er blevet bedre og bedre, som EM-turneringen i Polen er skredet frem, men mandag led holdet noget af et tilbageslag.

Makedonien fik nemlig holdets første point i mellemrunden, da østeuropæerne spillede 31-31 med nordmændene.

At nordmændene overhovedet fik point var der i lange perioder af kampen ikke meget, der tydede på. Makedonien var foran, og superstjernen Kiril Lazarov voldte nordmændene store problemer med sine 11 mål.

Efter en norsk angrebsfejl havde Makedonien mulighed for at snuppe sejren på kampens sidste angreb, men holdet nåede ikke at spille sig frem til en oplagt mulighed.

Pointtabet tyder på, at Norge skal have point i holdets sidste kamp i mellemrunden onsdag mod EM-favoritterne Frankrig for at komme i semifinalen.

Makedonien bragede igennem fra kampens begyndelse mandag, og nordmændene virkede en anelse rystede over den modstand, de stod over for.

Selvtilliden burde ellers være i top hos nordmændene, der lørdag overraskede ved at slå de polske EM-værter.

Et velspillende og særdeles effektivt makedonsk hold var således foran med fire mål ved pausen, mens Norge i begge ender manglede lidt koncentration.

Billedet var nogenlunde det samme i begyndelsen af anden halvleg. Makedonien blev ved med at holde en afstand på tre til fem mål ned til Norge.

Med 12 minutter tilbage af kampen fik Norge en lille livline, da en makedonsk stregspiller forsømte at gribe en let aflevering, og i stedet løb nordmændene kontra og fik mindsket afstanden til to mål.

Fire minutter senere var kampen udlignet, og makedonerne fortsatte med at brænde chancer, så Norge kunne bringe sig foran.

I flere omgange havde nordmændene muligheden for at komme foran med to mål, men de muligheder blev forsømt. Det udnyttede Makedonien til at sikre sig et overraskende point til slut.