Aalborg holder sig inde i kampen om semifinalepladserne i herrernes håndboldslutspil.

Onsdag aften vandt nordjyderne på hjemmebane med 29-24 over Århus Håndbold, der må se semifinaledrømmen fortone sig.

Århus har to point for fire kampe, mens Aalborg, GOG og KIF Kolding København alle har fem point. GOG og KIF har spillet en kamp færre. De tørner sammen torsdag.

Nordjyderne fik en god start på kampen og kom foran 4-1, men Århus svarede tilbage til 6-6.

Derfra var det dog Aalborgs halvleg, og hjemmeholdet kunne gå til pause med en føring på 18-11.

Det lignede en tidlig afgørelse, men udeholdet gav ikke op. 17 minutter før tid reducerede Århus til 19-21, da Rune Ohm udnyttede et straffekast til sin sjette scoring i kampen.

Nærmere kom Århus dog aldrig. Aalborg trak fra igen, og Århus mistede troen på et comeback til sidst.