Danmark vandt med 30-28 over Montenegro i en kamp, hvor det haltede gevaldigt for danskerne et langt stykke ind i kampen.

Herunder kan du se, hvordan BTs udsendte til EM-slutrunden i Polen har vurderet danskernes præstation i Gdansk.

Niklas Landin:

Storspillet fra Rusland-kampen kom aldrig frem. Det var ikke virkelig katastrofalt. Det var bare ikke Niklas Landin.

02

Kevin Møller

Kom ind i perioder i både første og anden halvleg. Havde et par ret vigtige redninger i anden halvleg.

7

Alexander Lynggaard

Sad igen på bænken hele kampen.

UB

Mads Christiansen

Han nød godt af, at opmærksomheden var på Mikkel Hansen. Men Christiansen faldt alt for meget ud af kampen.

4

Mads Mensah Larsen

Han viste meget af den energi, danskerne savnede i lange perioder. Trods gode aktioner svingede han også i niveau.

4

Casper U. Mortensen

Kom aldrig på banen.

UB

Anders Eggert

Han var Danmarks bedste i angrebet. Scorede seks mål på syv skud. Sikker på straffekast.

10

Rasmus Lauge

Blev ved og ved med at prøve i angrebet. Men han manglede pondus ligesom i første halvleg af Rusland-kampen.

00

Jesper Nøddesbo

Fik chancen efter et kvarter. Den tog han ikke. I stedet stod han for to vigtige mål i anden halvleg.

4

Lasse Svan Hansen

Scorede to på tre. Gjorde, hvad han skulle. Men heller ikke mere.

4

Hans Lindberg

Han fik hele anden halvleg. Scorede én enkelt, men brændte også helt fri i undertal. Svingende.

4

Henrik Møllgaard

Startede skidt. Både forsvar og angreb var fint i perioder. Men helt godt blev det aldrig.

4

Henrik Toft Hansen

Startede med to store afbrændere. Men han fik efterhånden fat i både forsvar og angreb. Var kampafgørende.

7

Mikkel Hansen

Langt fra stemplet ind til EM. Alt for mange afbrændere og forsvars-kiks. Viste dog klasse i glimt i kampens slutfase.

4

Michael Damgaard

Igen kom han ind og scorede to hurtige mål. Derfra svingede kvaliteten i afslutningerne - og spillet generelt.