Danmark spillede for anden gang ved dette VM uafgjort, da det blev til 30-30 mod Tyskland tirsdag aften. Det blev en kamp, hvor Tyskland i anden halvleg var tæt på at løbe med det hele, da de første med to, tre mål meget af tiden, men Gudmundur Gudmundssons tropper klarede at få det ene point.

BT har efter kampen givet de danske aktører disse karakterer og begrundet dem således:

G. Gudmundsson
Var tvunget til at overmande sin tidligere anfører på den tyske trænerbænk – det lykkedes ikke.
02

Niklas Landin
Havde problemer mod holdkammeraterne fra Rhein-Neckar Löwen og holdt ikke det niveau, vi kender.
02

Jannick Green
Kom ind, da Landin havde problemer i kassen og serverede en semi middelmådig præstation.
4

Mads Christiansen
Højre backens klart bedste kamp ved VM-slutrunden blev krydret med titlen som delt topscorer.
10

Casper Mortensen
Danmarks bedste i de to første kampe fik ikke lang tid til at bevise sin gode form.
7

Anders Eggert
Eggert’en kørte ikke i højeste gear i første halvleg, men så skruede han op for tempoet efter pausen.
7

Rasmus Lauge
Havde været småsyg op til kampen, og det spillede muligvis ind ved en del fejlafleveringer.
02

Bo Spellerberg
Den tekniske fejl på hans første berøring blev tørret væk med fint flow de sidste ti minutter.
4

Jesper Nøddesbo
Spillede ikke.
UB

Lasse Svan
Langt bedre sat op end under de første to kampe, og Svanen fløj smukt på højrefløjen i sin halvleg.
7

Hans Lindberg
Fik anden halvleg uden at komme frem til det helt store, men sikker da det gjaldt.
7

René Toft Hansen
Fik allerede sin anden udvisning efter 23 minutter, og han havde nogen problemer med store Wiencek.
4

Henrik Møllgaard
Blev muligvis bragt i spil før end planlagt, da René Toft igen måtte sidde ude af frygt for rødt kort.
4

K. Søndergaard
UB

Henrik Toft Hansen
Topscoreren mod Saudi-Arabien fik flere chancer i angrebet, hvor han kvitterede med brydekampe.