Danmark vandt søndag aften 27-23 over Spanien i den første mellemrunde-kamp efter en fantastisk anden halvleg, som Danmark vandt med syv mål. Herunder kan du se, hvordan BT vurderede de danske spillere.

Niklas Landin
Lander på en redningsprocent på 43. Helt uhyggelig efter pausen, hvor han pillede pynten af de desillusionerede spaniere.

Mads Christiansen
Det bliver stadig for sidelæns i perioder i angrebet for Mads Christiansen. Havde også visse vanskeligheder i forsvaret.
4

Mads Mensah Larsen
Fik chancen fra start på bekostning af Rasmus Lauge, men evnede ikke at gribe den. Dækkede dog godt op efter pausen.

7
Casper U. Mortensen
Kom på banen fra anden halvlegs start og begyndte med at brænde to store chancer. Men spillede sig op.
4

Anders Eggert
Var meget udfordret i forsvarsspillet, hvor han kom til kort rent fysisk. Men sikkerheden selv på straffekast.
4

Rasmus Lauge
Fik ikke meget spilletid.
UB

Jesper Nøddesbo
Kom på banen efter 22 minutter, og bragte både energi og fremragende spil med sig. Hans bedste landskamp i lang tid.
12

Lasse Svan Hansen
Var respekten for Sterbik for stor? Det kunne se sådan ud. Den normalt scoringssikre fløj overplacerede to af sine skud.
4

Hans Lindberg
Et enkelt mål blev det til på to afslutninger for Hans Lindberg, der spillede hele anden halvleg. Dækkede fornuftigt op.
4

Henrik Møllgaard
Var fremragende efter pausen, hvor han gik forrest i defensiven. Greb han definitivt rollen som forsvars-styrmand der?
10

Henrik Toft Hansen
Havde problemer i forsvaret i første halvleg, hvor de hurtige spaniere havde ham på hælene.
7

Mikkel Hansen
Var sjældent uskarp i føste halvleg, hvor han virkede usikker. Spillede sig dog gevaldigt op efter pausen.
7

Michael Damgaard
Kom ind med en uimponeret attitude, sin drilske skudafvikling og var med til at finde løsningerne, der åbnede Spaniens forsvar.
10

Peter Balling
UB

Gudmundur  Gudmundsson
Det så skidt ud i første halvleg, men landstræneren havde opskriften på succes i pausen - og videreformidlede den til perfektion.