KØB PLUS!

Se alle karakterer fra Danmark-Polen

B.T.s håndboldeksperter har vurderet samtlige danske spillere i sejren over Polen.

Alle karakterer fra Malmö:


Træner : Ulrik Wilbek: 7

Havde svære stunder, men bevarede overblikket hele vejen


Niklas Landin: .10

Fremragende første halvleg, men blev så lidt mere normal


Søren Rasmussen .UB

Inde ved straffekast


Mads Christiansen: .7

Rigtig skidt start i angrebet, men rejste sig


Lasse Boesen: .7

Tilbage med flere vigtige mål efter pausen


Jacob Bagersted: .UB

Kom på banen i kort tid og fik scoret et ganske udmærket mål


Rasmus Lauge: .UB

Også på banen i kort tid, da Lasse Boesen skulle have en pause


Lars Christiansen: .7

Der var også afbrændere, men rutinen vigtig


Anders Eggert: .UB

Kom slet ikke ind


Bo Spellerberg:.7 

Startede skidt, men viste så stor farlighed efter pausen


Jesper Nøddesbo: .UB

Sad syg på bænken


Lasse Svan Hansen: .UB

Kom heller ikke på banen


Hans Lindberg: .10

Målfarlig og meget stærk også når der skulle forsvares


Rene Toft Hansen: .10

Bomstærk i forsvaret og så er han meget afslutningssikker


Kasper Søndergaard: .4

Polakkerne havde til dels luret den målfarlige herre


Mikkel Hansen: .10

Han har lov at fejle. Betyder alt for det danske spil

Kasper Nielsen: .10

Nu er han tilbage i EM formen fra for tre år siden

Din kommentar

Kommentarer

Karakterer ganges og divideres

Skrevet af Anonym, Søndag den 23. januar 2011, 19:33

Karaktererne som gives i både fodbold- og håndboldslandskampe har det med at afspejle resultatet, således at havde Danmark fx tabt kampen med 1 mål så havde samtlige karakterer fået et eller to hakker nedad og det er hele holdet, lige meget om et par spillere viste verdensklasse.

Spellerberg

Skrevet af Anonym, Søndag den 23. januar 2011, 16:31

Godt kæmpet og karaktererne er ok, bortset fra Spellerberg som for enkelt gangs skyld viste at han kunne skyde og score. Det er første kamp, at han gør det, ligesom han iøvrigt ikke var farlig i resten af kampen. En playmaker som ikke skyder, som Spellerberg gider ingen forsvarer at gå op til, som vi også tit ser. Derfor sker der sjældent noget, når han er inde. Helt anderledes når Lasse Boesen er inde, som både truer og skyder og fordeler boldene. At han er god til at finde folk på stregen ind i mellem (han savner Knudsen) er desværre ikke nok, for folk går ikke ud til ham, når de ved, at han blot hopper op, men ikke skyder. Så jeg kunne gå godt tænke mig, at Wilbek sagde til ham, at han skal skyde, hvis han vil være på banen.

Husk

Skrevet af Anonym, Søndag den 23. januar 2011, 16:31

Det kan godt ske at Mikkel Hansen lavede nogle fejl, men han er med i så mange af vores mål, selvom han ikke selv skyder dem i kassen. Han giver så meget plads, og levere så gode afleveringer.

Spellerberg overvurderet....

Skrevet af Anonym, Søndag den 23. januar 2011, 15:38

Jeg er., stort set, enig med de karakterer der er blevet givet. Dog har jeg meget svært ved at se den alt for høje karakter som man har givet Bo Spellerberg.
I det hele taget har jeg svært ved at se hans berettigelse på det danske landshold lige for tiden. Han har ganske enkelt ikke præsteret nok til hver gang at være sikker mand i startopstillingen...!
Hans betydning for holdet er klart overvurderet - som det ser ud netop nu. Hver gang han har bolden fornemmer man ikke det overblik, som en playmaker SKAL og BØR være i besiddelse af...!

Andre

Skrevet af Anonym, Søndag den 23. januar 2011, 13:38

hvorfor?...Polsk hymne

Mikkel Hansen

Skrevet af Anonym, Søndag den 23. januar 2011, 13:38

Rigtig han er en gudespiller, men lige i går spillede han altså ikke til et 10 tal.

Andre

Skrevet af Anonym, Søndag den 23. januar 2011, 13:31

DANSK KVÆG...

Mikkel

Skrevet af Anonym, Søndag den 23. januar 2011, 13:14

Det er da helt i hegnet at give Mikkel H top karakter i en kamp hvor han lavede mange fejl, og vel reelt ikke var den store skudtrussel.
Jeg ville give ham 7

Semifinale

Skrevet af Anonym, Søndag den 23. januar 2011, 12:23

Der vil vel komme en kamp/halvleg i en så lang turnering, hvor det ikke lige kører, sådan var det i går, men vi vandt jo alligevel, så det viser sku klasse...

Semifinalen bør være sikker, men hvad ikke er sikkert det er hvor den skal spilles... Efter kampen i går aftes, blev billetterne til semifinalen i Malmø revet væk, formodentlig af optimistiske danskere, men jeg har hørt, at hvis Sverige går videre, så spiller de i Malmø og vi i Kristianstad, sur røv for alle de danskere der formentlig har købt billet til semifinalen fredag, så må vi bare håbe Kroatien slår Sverige i aften, så burde den være lukket :) Og så spiller vi i Malmø, med en kanon opbakning...

Bo Spellerberg

Skrevet af Anonym, Søndag den 23. januar 2011, 12:16

Hvorfor f..... er han udtaget til holdet, han er så ringe, som han også har været i de forgående slutrunder, men han er vel Wilbeks kæledække.
Fejl på fejl, dårlige afleveringer, mister bolden m.m. Indkald dog Jesper Jensen til Bo Spellerbergs plads.

Mikkel Hansen og Bo Spellerberg

Skrevet af Anonym, Søndag den 23. januar 2011, 11:59

Synes at deres karakterer ligger lidt for højt.

Mikkel Hansen så meget skidt ud når han skulle skille sig af med bolden i det danske angrebsspil. Han stoppede for meget op i forhold til de andre kampe der er spillet.

Bo Spellerberg synes jeg bare ikke endnu har vist sin rigtig styrke. Han laver for mange fejl i de raids han løber mod modstanderen. Enten laver han en dårlig aflevering eller også løber han ind i for mange spillerer i sine udfordringer.

Desuden så er der jo andre karakter end kun 4, 7 og 10. :-)

Forstå nu spillet!

Skrevet af Anonym, Søndag den 23. januar 2011, 11:51

Så tydeligt at du ikke har forstand på håndbold.
Bo Spellerberg spiller en super kamp igår. Hvis han også skal til at skyde, ved hver en given mulighed, ville hele det danske angrebsspil, ikke være fyldt med andet end skud ude bagfra, Synes derimod at man skal give ham kredit for at have påtaget sig en så anderledes rolle i år end hvad han har haft tidligere.
Iøvrigt laver han to gode mål igår, hvor det faktisk ser rigtig svært ud for Danmark.

Jeg er overhovedet ikke enig om Mikkel Hansens karektere. Han spiller ikke nogen god kamp igår. Skyder for meget og for dårligt, og har alt for stor fejlmargin.
Han skulle have haft en større pause, for det går faktisk rigtig godt, da han er ude og Lasse Boesen og Bo Spellerberg er inde sammen!

hm....

Skrevet af Anonym, Søndag den 23. januar 2011, 15:00

helt ærligt.. spellerberg er lagt fra et niveau hvor han er 1 valg som playmaker... modstanderen ved han ikke skyder og lader ham ofte bare springe op i luften uden at gå på ham.. så hænger han der og kommer i problemer i forhold til angrabsfejl og skridt når han lander... han mangler et skud ofr at kunne ramme top niveauet.. han skal være glad for wilbeks tillid og at boesen ikke har kræter til en hel kamp tilsyneladende...

Bo Spellerberg - breddespiller

Skrevet af Anonym, Søndag den 23. januar 2011, 12:41

Bo spellerberg har spillet en rigtig dårlig sæson sammsn med kolding og han fortsætter med at være en fejludtagelse fra Wilbeks side. (i bagklogskabens klare lys osv..) Bo spillede sin bedste kamp ved vm imod Polen, men det ændrer ikke ved at modstandernes kvalitet generelt er for højt for Bo spellerberg. Spellerbergs styrke er hans "finte-spil", men kvaliteten af dette er ikke tilstrækkelig. Om spellerberg så er blevet dårligere eller om modstanderne er blevet bedre, er irellevant. Faktum er at han bliver mødt med berettiget kritik og begrænset tillid fra Wilbek (spilletid), hvilket peger i retningen af at Spellerberg skal løfte sit spil, hvis han ikke udelukkende skal være med som "tv's interview offer nr.1" Herfra skal lyde en opfordring til Bo Spellerberg om han ikke godt bare vil prøve at skyde på mål fra distancen. Det kunne jo være at det gik til held.

Bo spellerberg?

Skrevet af Anonym, Søndag den 23. januar 2011, 11:40

Jeg er overhovedet ikke enig med Bo Spellerbergs karakter!

Han skulle have -3. Det eneste han kan er at spille bolden videre og lave angrebsfejl. Han er overhovedet ikke farlig i angrebet.