René Toft i sejr uden gribehandske

Den danske VM-sølvvinder var urørlig med Kiel i Champions League. BSV snublende tæt på 1/8-finalen.

- Havde glemt gribehandsken i dag, men vi fik trods alt en sikker sejr.

René Toft Hansen var på sin twitter-profil ærlig om sine begrænsninger i lørdagens Champions League-kamp for THW Kiel i Göteborg, hvor modstanderen var Sävehof. Men helt gal kan den danske stregspillers indsats nu ikke have været, for han scorede trods alt fire mål i tyskernes sikre sejr på 40-29.

Sejren hjalp dog ikke René Toft og Kiel i jagten på puljens førsteplads, som ungarske Veszprem fortsat sidder solidt på efter lørdagens sikre 31-21 sejr over Constanta fra Rumænien. Det var Veszprems ottende sejr i træk i gruppen.

Bjerringbro-Silkeborg spiller søndag ude mod franske Chambéry, og den danske Champions League-repræsentant er nu meget tæt på at nå sit mål om at gå videre til turneringens 1/8-finale. Nærmeste konkurrent, russiske Skt. Petersburg, tabte lørdag ude til det polske tophold Vive Targi Kielce med 30-29, og dermed kan russerne på grund af indbyrdes kamp ikke længere overhale BSV på gruppens fjerdeplads, der giver videre adgang.

Der er en lille risiko for, at BSV og Chambéry begge slutter gruppespillet på seks point. Men det scenario hører til de mere usandsynlige, da Chambery stadig deres første point til gode i turneringen. Og kan danskerne hente point i Frankrig eller nøjes med at tabe med et enkelt mål, er jyderne urørlige på fjerdepladsen.

- Det vil være en stor præstation at komme videre fra puljen i Champions League og vise, vi kan være med. Det vil være vigtigt for klubben, for tilhængerne, ja for alle omkring holdet, siger BSV-træneren ifølge mja.dk.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08