Det blev lige så spændende som håbet, da Randers HK og Aarhus SK spillede 23-23 i onsdagens lokalbrag i Dame Håndbold Ligaen.

Det var lige så tæt, som Randers og Aarhus ligger på Danmarkskortet, da de to klubber stødte hovederne sammen onsdag aften i Dame Håndbold Ligaen. For den største målforskel i kampen var tre mål hen mod slutningen af første halvleg.

Ellers fulgtes de to klubber meget godt ad i kampen, hvor Randers havde muligheden for at lægge sig i spidsen af ligaen med maksimumpoint. Alligevel var det Aarhus, der var tættest på at løbe med sejren, da de førte 23-21 hen mod slutningen. Men en flot slutspurt af Randers sikrede dog, at de fortsat er ubesejret i sæsonen, hvor de har fem point. Aarhus indtager en flot femteplads med tre point.

I aftenens anden kamp i Dame Håndbold Ligaen fortsatte problemerne for København håndbold, der stadig er uden sejr i de første tre kampe. Det var dog også en af de sværere kampe, da de besøgte de forsvarende danske mestre fra Viborg HK.

Københavnerne var ellers godt med i en første halvleg, hvor midtjyderne først trak fra til allersidst, så de kunne gå til pausen foran 14-10. Anden halvleg var noget mere ensidig, og Viborg var på et tidspunkt foran 25-13.

København Håndbold, ført frem af Pernille Holmsgaard, kom dog lidt tilbage i kampen. Det lykkedes dog kun at pynte på resultatet, så kampen endte 28-22 til Viborg, der med fem point ligger helt i top med fem point sammen med FC Midtjylland og føromtalte Randers.