Randers HK røg til tops i Boxer Dameligaen med sejr over Silkeborg-Voel, mens Aalborg Håndbold med besvær vandt over bundholdet Nordsjælland Håndbold hos herrerne.

I fredagens opgør i Boxer Dameligaen vandt Randers HK med 28-25 over Silkeborg-Voel efter 13-13 ved pausen.

Randrusianerne begyndte opgøret bedst, men Silkeborg-Voel kom godt igen, og i starten af anden halvleg var hjemmeholdet endda foran 16-14. Derefter fik gæsterne dog gang i målscoringen igen, og de to hold fulgtes ad indtil slutningen af kampen, hvor udeholdet trak fra.

SIlkeborg-Voel havde kampens topscorer i skikkelse af playmakeren Sofie Bæk, som lavede seks mål.

Resultatet betyder, at Randers HK er ny nummer 1 i Boxer Dameligaen, og holdet er sammen med Team Esbjerg ene om at være ubesejret.

Hos herrerne gjorde Nordsjælland Håndbold en god figur, da de var på besøg i Aalborg.

Nordsjællænderne var foran både 13-10 og 14-11, men hjemmeholdet scorede fem gange på stribe og var foran 16-14 ved pausen.

I anden halvleg holdt aalborgenserne fat i føringen, men helt sikre på sejren var de reelt først til sidst i kampen, som sluttede 27-25 i hjemmeholdets favør.

Aalborgs højreback, Martin Larsen, blev sammen med Nordsjællands højreback, Jonas 'Zuk' Løkken, kampens topscorere med hver syv mål.

Resultatet betyder, at Aalborg Håndbold avancerer til tredjepladsen i den meget tætte top i Boxer Herreligaen, mens Nordsjælland Håndbold er næstsidst.