De danske mestre kom aldrig rigtig med i opgøret hos norske Larvik

Det bliver svært for de danske mestre Randers HK at komme videre til semifinalerne i Champions League.

Kronjyderne tabte den første kamp i hovedrunden til de norske mestre fra Larvik 25-19 (12-9).

Randers-spillerne havde i det første kvarter al for stor respekt for nordmændene, der endnu ikke har tabt i ligaen i denne sæson, mens det ikke rigtig kører for Randers i ligaen.

I Larvik-målet pillede målvogter Cecilie Leganger let de første dårlige Randers-forsøg, indtil jyderne fandt ud af, at Leganger altså godt kunne passeres. Kun en gang blev hun passeret de første 13 minutter, men så smed Randers-spillerne ligesom noget af respekten..

Samtidig blev der sat en smule mere tempo på, men det var også tydeligt, at Larvik-spillerne efter den hurtige føring på 6-1 mistede en del af koncentrationen.

Randers nåede i anden halvleg aldrig nærmere end tre måls afstand til nordmændene. Det var bl.a. fordi Cecilie Leganger stod flot i målet. 22 redninger sørgede den norske keeper for.

Den danske landsholdsfløj Kristina Bille sad på Larviks bænk i hele kampen, mens Lene Rantala var inde ved et enkelt straffekast.

Linn-Kristian Riegelhuth Kren var Larviks topscorer med syv mål, mens Camilla Dalby lavede fem for Randers.