Randers fik et yderst vitalt point med fra Tønder i bundbraget mellem de nederste to i herrernes håndboldliga.

Tønder. Status quo i bunden af herrernes håndboldliga. Det blev udfaldet, da TM Tønder mandag aften spillede 21-21 på hjemmebane mod Randers HH.

Det var et regulært bundbrag mellem de to nederste i 888 Ligaen, og der ligger de to hold stadig.

Tønder ligger næstsidst med ti point og ligger til at skulle spille playoffkamp om at blive i rækken.

Randers har ni point og ligger til direkte nedrykning. Men situationen kunne have været værre, hvis ikke Randers havde udlignet på et straffekast med 12 sekunder tilbage.

Højrebacken Viggó Kristjánsson stod for udligningen, der udløste et point til begge hold. Han blev også kampens topscorer med ni mål.

Udeholdet kunne dog alligevel tillade sig at være ærgerlig, idet holdet havde været foran med 19-13, da der manglede 16 minutter, men derfra gik Randers i stå og scorede kun to gange i den resterende del.

Tønder var klart bedst i slutfasen, som det også havde været tilfældet i begyndelsen, hvor hjemmeholdet kontrollerede begivenhederne.

Særligt højrebacken Nikolaj Enderleit var godt skydende i indledningen, og han bidrog med fire mål til føringen på 8-5 midtvejs i halvlegen.

Men derefter kom Randers bedre med. Kronjyderne fik kontakt ved 10-10, og særligt forsvaret stod nu godt.

Tønder fik sværere og sværere ved at komme til gode afslutninger, og holdet scorede ikke en eneste gang i de sidste godt ti minutter.

Det udnyttede Randers til at sikre pauseføringen 13-11 på blandt andet fem mål af Viggó Kristjánsson.

Islændingen fik også en god start på anden halvleg, og med sit syvende mål bragte han Randers foran med 17-12. Da det kort efter også blev 18-12, så Tønder-træner Claus Lyngsøe sig nødsaget til at smide time out-kortet.

Det hjalp i den grad. Tønder kom tilbage og fik point og holder Randers bag sig i tabellen.