To sejre i 12 kampe står der nu noteret ud for Randers HH i 888 Ligaen efter en sejr over Sønderjyske.

Randers. Efter noget nær definitionen af en drømmestart sikrede Randers HH's håndboldherrer sig søndag den blot anden ligasejr i sæsonen.

Sejren kom i hus med 31-21 over gæsterne Sønderjyske, som mildest kom skidt i gang i Arena Randers.

Randers var således foran 6-0, 11-2 og 15-4, før Sønderjyske fandt en form for orientering i virvaret af stolpeskud, målmandsredninger, brændte chancer og Randers-scoringer og reddede sig til pausen bagud 8-16.

Anden halvleg lignede primært et spørgsmål om, hvorvidt Randers-spillerne kunne stå distancen, men det viste sig hurtigt, at det kunne de så rigeligt.

Sønderjyske kom ikke tættere på end syv mål.

Topscorer for Randers blev venstrefløjen Lars Skaarup med otte mål.

Med sejren står Randers HH noteret for fire point, men ligger stadig sidst i 888 Ligaen.

Sønderjyske har på tiendepladsen ti point.

Randers viste i den foregående spillerunde, at der kunne være resultatmæssig bedring undervejs.

Her havde holdet KIF Kolding København i problemer helt frem til slutningen af kampen, som Randers dog tabte til slut.