Efter nederlag til Valcea bliver det svært at komme videre i Champions League.

Det ser svært ud for Randers HK´s damer at komme videre til kvartfinalkerne i Champions League efter holdet tabte hjemmekampen til Valcea med 24-20.

Afgørende bliver sikkert hjemmekampen mod østrigske Hypo, som Randers tabte den første kamp til med syv mål.

Randers havde desværre fået skadet landsholdsspiller Berit Kristensen ved den sidste træning før kampen, og det var naturligvis et handicap.

Forsvarsmæssigt kom man dog godt i gang og overraskede samtidig rumænerne ved at starte i et skævt 5-1 forsvar med Siraba Dembele fremme i stedet for det 3-2-1 forsvar, som Valcea-træner Jakob Vestergaard havde forventet.

Til gengæld blev der spildt alt for meget i den anden ende af banen, hvor der blev afsluttet alt for uskarpt på den rumænske landsholdsmålvogter Paula Ungureanu.

Bedre blev det naturligvis ikke af, at såvel Camilla Dalby som Sabina Jacobsen allerede i første halvleg begge misbrugte straffekast.

Rumænerne var flere gange i de første 30 minutter ved at løbe fra jyderne, men hjemmeholdet fik hver gang kæmpet sig op og nøjedes med at være bagud 9-11 ved pausen.

Randers fik i starten af anden halvleg kæmpet sig tilbage og kom foran 13-11 og 14-12, før rumænerne scorede seks gange i træk. Et par udvisninger blev kostbare og bragte favoritterne fra Valcea tilbage på sejrssporet. Ikke mindst fordi Cristina Neagu nu viste klassen.

Til gengæld så man ikke meget til de to stjerner Maracena Aguilar fra Randers og Katarina Bulatovic fra Valcea.

Gitte Andersen var topscorer for Randers med fem mål, mens Julia Curea scorede seks for Valcea.