KØB PLUS!

Qatar-spiller: Danskerne er mine idoler

Det bliver noget helt specielt for spillerne fra Qatar, når de i morgen møder Danmark ved VM. De danske spillere er nemlig idoler for spillerne fra oliestaten.  

I den danske trup taler man allerede om kampen på søndag mod Rusland og meget lidt om lørdagens VM-åbner mod Qatar. Men omvendt er det hos den arabisk trup. Her ser man meget frem til at spille mod de danske verdensstjerner.

 

- For mig er Danmark det største hold. Det er mit yndlingshold. Jeg følger altid Danmark og Sverige. De danske spillere er mine idoler, siger Qatars Ben Aziza Sahbi, da HBOLD.dk møder ham på spillerhotellet i Sevilla.

 

- Det bliver en ære for mig at få lov til at spille mod Danmark. De er mine idoler.

 

- Jeg har stor respekt for Danmark og ikke mindst deres træner. Han er en rigtig klog træner. Danmark kan lave noget stort i den her turnering.

 

- Vi vil gøre vores bedste for at repræsentere Qatar på bedst mulig vis i morgen, men vi har meget stor respekt for Danmark, siger Ben Aziza Sahbi og bliver bedt om at fortælle, hvad han ser som Danmarks farligste våben.

 

- Alle mand. Alle spillerne er de bedste i verden på deres positioner - lige fra Lindberg til Hansen.

 

Ben Aziza Sahbi får æren af at møde sine idoler, når de to hold tørner sammen i morgen aften klokken 20.15 i Palacio de Deportes San Pablo i Sevilla.