KØB PLUS!

Pytlicks piger tævede Sverige

Efter en sikker sejr over Sverige er landstræner Jan Pytlick tæt på at have sin EM-trup på plads.

De danske håndboldkvinder vandt søndag den tredje og sidste testkamp i Møbelringen Golden League-turneringen i Norge 31-25 over Sverige, som danskerne også skal møde ved europamesterskaberne i Serbien i december.

Og måske netop fordi de to hold skal møde hinanden i en afgørende kamp om kort tid, spillede begge hold en smule passivt.

Det kunne dog også skyldes, at det var holdenes tredje kamp på tre dage. 

Landstræner Jan Pytlick har brugt turneringen på at se spillerne an forud for den endelige udtagelse af EM-truppen i morgen. Og Pytlick er nu tæt på en afklaring.

- Jeg har et rigtig godt billede af, hvordan vores EM-trup skal se ud, sagde Jan Pytlick til TV 2 efter søndagens kamp, som han var godt tilfreds med.

- Jeg synes, vores angrebsspil har været rigtig, rigtig godt. Og kontrafasen har fungeret supergodt. Der er dog et ømt punkt. For selv om de danske kvinder har spillet flot angrebsspil og scoret en masse mål, halter det i den anden ende.

- Vi må konstatere, at vi har mange udfordringer i vores forsvarsspil, specielt når vi dækker offensivt. Der er udfordringer i vores mand-mand-spil, og det vil tage lang tid at udvikle vores spillere til det, sagde Pytlick.

Landstræneren skal udtage 16 spillere til EM i Serbien. Her spiller Danmark sin første kamp mod netop Sverige den 4. december.

Læs også: