KØB PLUS!

Pytlick i tågekaos: Ikke DHFs skyld

For halvdelen af det danske kvindelandshold i håndbold er hjemturen fra EM i Serbien endt i fly-kaos

Efter en trods alt vellykket dansk EM-slutrunde i Serbien med en hæderlig femteplads som resultat skulle de danske håndboldkvinder og landstræner Jan Pytlick søndag eftermiddag klokken 13.30 hjem fra den serbiske hovedstad.

Men den danske rejse-delegation sidder her søndag eftermiddag stadig i lufthavnen i Beograd og venter på en mulighed for at komme ud af Serbien. Byen og lufthavnen er nemlig indhyllet i tæt tåge, og alle flyafgange er aflyst.

- Vi er i fuld gang med at ombooke, men aner jo ikke rigtig, hvad der kan lade sig gøre. Jeg er bange for, vi er fanget her i lufthavnen mange timer frem – man kan simpelt hen ikke se en hånd for sig, fortæller Jan Pytlick til ekstrabladet.dk og viser, at han stadig har bevaret sit gode humør trods modgangen fra vejrguderne.

- Dette er med garanti en situation, man ikke kan klandre DHF for, siger den danske landstræner, der ellers har vadet i fejlagtige informationer fra sit håndboldmæssige bagland de seneste dage i Serbien.

Det er kun halvdelen af det danske landshold, der lige nu er strandet i den serbiske ærtesuppe. Andre fra holdet var mere heldige, da de på en tidligere afgang slap hjem, inden tågen lagde sin klamme hånd på Beograd.

Læs også: