Pytlick giver anfører særaftale

Line Jørgensen og Jan Pytlick har lavet en særlig aftale, så anføreren både kan spille, men også passe på sit skrøbelige knæ

Kvindehåndboldlandsholdets anfører, Line Jørgensen, har lavet en aftale med landstræner Jan Pytlick. For nok skal hun træne mere, som Pytlick har krævet det af alle sine spillere, men hun skal ikke træne fuldt ud hele tiden på grund af den knæskade, hun længe har bøvlet med. Det er det kompromis, der gør, at Line Jørgensen kan være med til EM, der starter i næste uge. Det skriver sporten.tv2.dk.

- I forhold til at træne to dage om dage vil der indimellem være nogle kompromiser i forhold til Line. Hun kommer til at træne to gange om dagen nogle gange, men der vil også være dage, hvor hun ikke gør, siger Jan Pytlick.

Line Jørgensen, der til dagligt spiller i FC Midtjylland, var ellers tæt på at melde fra til EM og de dertilhørende forberedende testkampe, men begejstringen for at spille EM var så stor, at hun tog en snak med landstræneren med henblik på at finde en løsning.

- Jeg kunne mærke inde i min lille mave, at der var noget her, jeg rigtig gerne ville. Jeg havde en rigtig god og lang snak med Jan, hvor vi snakkede en masse ting igennem, og hvor han fortalte mig om planerne for fremtiden, og det synes jeg lød rigtig, rigtig spændende. Og så valgte jeg at sige, at jeg gerne vil være med og forsøge at spille mig til en plads på EM-holdet, siger Line Jørgensen.

De danske håndboldkvinder spiller deres første kamp ved EM-slutrunden i Serbien d. 4. december. Det bliver mod Sverige, som Danmarks senest spillede imod i søndags ved Golden League i Norge, hvor danskerne vandt 31-25.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08