KØB PLUS!

Pokalvinder: Jeg er Lykkelig

Louise Spellerberg sikrede sig sin håndboldkarrieres første titel, da FC Midtjylland vandt pokalfinalen over KIF Vejen

Det var en glad og tilfreds Louise Spellerberg, der mødte pressen efter FC Midtjylland for øjnene af 2.509 begejstrede tilskuere i Ikast-Brande Arena havde vundet håndboldkvindernes pokalfinale 28-21 over KIF Vejen.

- Jeg er lykkelig. Selvom jeg efterhånden er blevet 30 år, og har været med på topplan i lang tid, var det min første titel nogensinde, sagde Louise Spellerberg og tilføjede:

- Den skal naturligvis fejres. Og det er jeg sikker på, at den bliver natten over.

Det er dog langt fra sikkert, at Louise Spellerberg, der i efteråret profilerede sig positivt i TV2-programmet "Vild med dans", er med på FC Midtjyllands hold, når den nyvundne titel skal forsvares i næste sæson.

- Jeg vil rigtig gerne blive i klubben. Men endnu er jeg ikke blevet tilbudt kontraktforlængelse, sagde Louise Spellerberg.

Hvorvidt det sker, ønskede FC Midtjyllands sportsdirektør, Hans Peter Riis, ikke at udtale sig om efter finalen.

- Lad os se. Økonomisk kører det jo ikke alt for godt for os. Men vi holder budgetterne. Og med pokaltitlen i hus, lever vi også op til de stillede målsætninger. Umiddelbart vurderet synes jeg, at der er grund til at se lyst på tingene, sagde Hans Peter Riis.

Louise Spellerbergs holdkammerat, Lærke Møller, var også i højt humør efter præmieoverrækkelsen.

- Den seneste måned har været en af mine bedste nogensinde. Comeback på landsholdet ved EM i Serbien, og nu pokaltitel. Jeg har det rigtig godt med, at jeg ikke længere mærker noget til mine mange skader, sagde Lærke Møller.

FC Midtjyllands hollandske playmaker, Nycke Groot, blev takket være sine syv fuldtræffere kåret som 'pokalfighter'.

- Titlen gør mig stolt. Men i forhold til sejren i pokalfinalen kommer den i anden række. Jeg synes, vi spiller en fin kamp, og at sejren var fortjent, sagde Nycke Groot, hvis synspunkt blev bakket op af FCM-træner Helle Thomsen.

- Stor ros til alle. Nerverne var på højkant inden kampen. Men jeg synes, de tacklede det mentale pres fint. Vi fører ligaen. Pokaltitlen giver masser af selvtillid. Næste mål må være, at DM-guldet også kommer i hus, sagde Helle Thomsen.

Mens smilene var brede i FCM-lejren hang KIF Vejen-spillerne til gengæld med hovedet.

- Kun i få perioder af første halvleg formåede vi at presse FCM. Det er vi naturligvis skuffede over. Men vi må indrømme, at vi mødte et bedre hold end vores. Jeg bliver ikke overrasket, hvis de i foråret også bliver danske mestre, sagde KIF Vejen-veteranen, Mette Sjøberg, der muligvis er i gang med karrierens sidste sæson.

- Jeg døjer indimellem med min skulder. Lige nu er det kun sikkert, at jeg er med frem til sommerferien, sagde Mette Sjøberg.