KØB PLUS!

Paris vil bruge skadet Mikkel Hansen

Højst overraskende kan Mikkel Hansen allerede være i kamp torsdag aften for sin franske klub Paris Handball.

En knæskade holdt ellers Mikkel Hansen væk fra håndboldbanen under hele sidste uges landsholdssamling. Verdens bedste håndboldspiller kunne hverken deltage i træningerne eller de to testkampe mod Argentina, og da en scanning viste, at der var komplikationer med bagspillerens knæ, meddelte landstræner Ulrik Wilbek, at Hansen risikerede seks ugers pause.

Den opfattelse har Paris Handball, Mikkel Hansens klub, imidlertid ikke. Sportsdirektør Bruno Martini fortæller til sporten.dk, at den danske superstjerne meget vel kan blive sendt på banen i torsdagens topkamp mod Dunkerque.

- Vi skal undersøge Mikkel igen i morgen og teste ham til træning og se, hvordan han reagerer efter næsten 10 dages hvile. Derefter vil vi beslutte, om han skal spille torsdag. Men det er selvfølgelig en beslutning, vi tager i fællesskab med Mikkel, siger Bruno Martini, som ikke lægger skjul på, at storsatsende Paris meget gerne vil have hjælp af Mikkel Hansen i topopgøret.

Bruno Martini understreger dog, at de ikke for enhver pris vil sende Mikkel Hansen på banen - selvom han mener, at venstre backens skade er blevet gjort mere alvorlig, end den i virkeligheden er.

- Han har haft nogle problemer med knæet, men det vil komme, når der ikke er tid til at hvile. Det er problemet med de mange kampe, han har spillet det seneste år. Han fik et slag på knæet i de sidste to kampe, før han tog tilbage til Danmark, og det gør nok, at knæet har set værre ud, end det måske er. Grunden til, at det danske landshold lavede den skanning, er jo, at de allerede nu er bange for, at han ikke kan spille VM. Men de er nødt til at stole på os. Vi skal nok passe på hans helbred. Vi vil ikke risikere noget, siger Martini.

Selv fortæller Mikkel Hansen, at han vil strække sig langt for at hjælpe Paris Handball, nummer et i ligaen, i topbraget mod Dunkerque, der indtager andenpladsen i tabellen.

- Jeg vil rigtig gerne spille den kamp på torsdag, den er utrolig vigtig for klubben, og hvis det er uden risiko, så må jeg bide smerten i mig, siger Mikkel Hansen til sporten.tv2.dk.