KØB PLUS!

Paris SG: Mikkel har det fint

Mikkel Hansen spillede torsdag aften det meste af kampen for PSG Handball, selvom han er knæskadet. Men han har det fint, siger klubben.

- Mikkels knæ er helt ødelagt, joker en grinende Bruno Martini, sportsdirektør i Paris SG Handball.

Mikkel Hansen blev med seks mål delt topscorer i Paris SG Handballs sejr på 30-36 på udebane over Dunkerque, et andet tophold i den franske liga.

En knæskade holdt ellers Mikkel Hansen væk fra håndboldbanen under hele sidste uges landsholdssamling, og selvom landstræner Ulrik Wilbek frarådede ham at spille, så ønskede klubben at gøre brug af ham i topkampen.

- Han starter på sit specielle rehabiliteringsprogram i dag, og grunden til at vi brugte Mikkel i går skyldes, at vi ikke kun have slået dem uden ham, siger Bruno Martini til sporten.dk.

Men selvom at Mikkel Hansen i fremtiden skal skånes lidt, så fastslår Bruno Martini, at verdens bedste håndboldspiller har det okay. Og det er selv om, at flere medier berettede, at det var en tydelig mærket Mikkel Hansen, de så i aktion torsdag aften.

- Mikkel har det fint. Han skal se en fysioterapeut i eftermiddag, da han spillede længere tid, end vi har lige havde regnet med i går, siger Bruno Martini og fortsætter:

- Han spillede rigtigt godt og så ikke ud som om, at han havde de store problemer med knæet. Og alt ser ud til at være okay. Jeg tror ikke, at han bliver nødt til at spille næste kamp, da den ikke er så vigtig. Men det finder vi ud.

Læs også: