Ved anden dag af håndboldkvindernes EM-slutrunde var holdene fra Gruppe C og D i kamp. Mens Gruppe D bød på to favoritsejre, så var der større overraskelser i Gruppe C.

Her var vores nordiske naboer fra Sverige stærkt undertippede, da de var oppe imod den ene af værtsnationerne Kroatien. Det var en god og intens kamp, og ved pausen stod der allerede 17-17 på måltavlen. I anden halvleg viste svenskerne sig dog lidt stærkere end modstanderen i defensiven, og de vandt dermed kampen 30-28.

I den anden kamp var Holland oppe imod Tyskland. Holland er en nyere nation i håndboldsammenhænge, men de besidder et kæmpe potentiale, og de skulle da også vise sig fra deres bedste side mod de tyskerne. Det var meget tæt ved pausen, hvor Holland førte med et enkelt mål, men Tyskland kunne ikke finde en måde at dæmme op for modstanderens angreb, og i stedet blev det til en hollandsk sejr på 29-26.

I Gruppe D var der tale om et vaskeægte Balkanopgør, da Montenegro krydsede klinger med Serbien. Montenegrinerne var på forhånd favoritter, og den værdighed levede de da også op til. I en lavt scorende kamp var det til sidst Montenegro, der trak sig sejrrigt ud til slutresultatet 22-19.

I aftenens vel nok mest forudsigelige kamp var Frankrig oppe imod Slovakiet. Sidstnævnte var ikke levnet mange chancer på forhånd, men de skulle vise sig at volde franskmændene større problemer end som så. I endnu en lavt scorende kamp kunne Slovakiet gå til pause med en overraskende føring på 9-7. Men i anden halvleg kom Frankrig noget bedre ud, og de endte da også med at vinde kampen 21-18.

Resultaterne betyder, at Holland topper Gruppe C foran Sverige, mens Kroatien og Tyskland sætter sig på henholdsvis tredje- og fjerdepladsen. I Gruppe D indtager Montenegro førstepladsen foran Frankrig. Serbien ligger nummer tre mens Slovakiet er gruppens sorteper.