To kampe har budt på to sejre i Champions League for Esbjergs håndboldkvinder, der slog Sävehof ude søndag.

Team Esbjergs færd i Champions League ser lovende ud i denne sæson.

Søndag tog Esbjergs håndboldkvinder til svenske Sävehof og sejrede med 25-20.

Dermed har Esbjerg spillet to kampe og har fire point i gruppe D.

I søndagens opgør førte Esbjerg stort undervejs, men i anden halvleg kom der alligevel spænding i opgøret, som det dog lykkedes at lukke for gæsterne.

Første halvleg viste, at Team Esbjerg var det bedste hold.

De danske gæster var både foran 10-3, 12-5 og 15-7, før Sävehof blev lukket lidt ind mod slutningen af første halvleg, og svenskerne scorede tre gange i træk til pausestillingen 15-10 til Esbjerg.

Esbjergs håndboldkvinder kom i sidste weekend godt i gang med Champions League, da holdet besejrede Krim med hele ti mål.

Sävehof mødte også op med en sejr fra første runde ude over norske Larvik, og hjemmeholdet havde heller ikke tænkt sig at give helt op.

Kort tid inde i anden halvleg havde hjemmeholdet da også reduceret til 13-16, og det blev også 14-17, hvorefter Laura van der Heijden misbrugte i den anden ende for Esbjerg.

Midtvejs i anden halvleg holdt Esbjerg dog svenskerne nogenlunde fra fadet. Foran 21-16 misbrugte Laura van der Heijden dog et straffekast, og hjemmeholdet kom på 19-21 med ni minutter igen.

Maibritt Kviesgaard øgede til 22-19 i opgøret, der pludselig var blevet særdeles spændende.

Herefter lukkede Esbjerg opgøret og bragte sig foran 25-19, før svenskerne fik lov at reducere til sidst.