Som så mange gange før i dette efterår led KIF Kolding København søndag aften et skuffende nederlag i Champions League. Polske Vive Kielce var modstanderen, som i Brøndby Hallen tog stikket hjem og vandt kampen 33-25. Selv om danskerne fulgte med langt hen ad vejen, blev de løbet over ende til sidst af de gulklædte polakker.

Den tværregionale danske klub kom ellers fornuftigt fra start og førte 13-12 ved pausen efter en stærk første halvleg. Igen var Lasse Andersson lyspunktet hos den danske klub med de store ambitioner. Han huggede adskillige flotte mål ind og endte på en total på syv mål, det samme som Kielces topscorer, Karol Bielecki.

Men efter pausen gik det galt, selvom man startede med at rykke to mål fri og førte 14-12.

»Vi mister momentum. Vi har et lille overtag, men så falder vi sammen. Og når de begynder at få hul, så finder vi ikke tilbage til vores gode spil,.« konstaterede en ærgerlig Bo Spellerberg til DR efter nederlaget.

Holdkammeraten Lars Jørgensen var lige så ærgerlig over den måde, som danskerne faldt samme på i den sidste halve time.

»Det er mega-nederen - eller hvad man nu siger på nydansk. Det er deprimerende. Vi følger meget godt med i begyndelsen af anden halvleg, selvom vi spiller formidabelt ringe i forsvaret, og vores angrebsspil hænger heller ikke sammen. Alt svigter, og så begynder vi at forfalde til hurtige afslutninger,« konstaterede den rutinerede forsvarskrumtap til DR.

KIF Kolding København har nu mødt alle de syv modstandere i gruppespillet, og det er kun blevet til en enkelt sejr hjemme mod HC Vardar. Det betyder, at den danske klub aktuelt ligger sidst i gruppe B. Det er dog stadig muligt at spille sig videre fra det indledende gruppespil, der kræver bare et avancement til en sjetteplads.

Kolding møder igen Vive Kielce på søndag, denne gang på udebane i Polen.