Nul ærefulde point til Viborg HK

Det er nye tider for Viborg HKs tidligere så sejrsvante kvinder

'En ærefuld afslutning på Champions League.'

Det er ikke det ordvalg, man er vant til fra håndboldklubben Viborg HKs side efter en turnering med lutter nederlag.

Men det var ikke desto mindre overskriften på VHKs hjemmeside, da Rikke Skov & co. sluttede sæsonens deltagelse i Champions League med et nederlag til Buducnost på 26-23, hvilket betyder, at Viborg slutter gruppespillet med seks nederlag i seks kampe.

Kun i hjemmekampen mod russiske Zvezda Zvenigorod har VHKerne været tæt på at få point, men selv om det er en uvant følelse for de normalt sejrsvante jyder at indtage taberens rolle i Champions League, må man nok indse, at pengene nu om stunder findes i østeuropæiske klubber, og at danske nederlag til hold som Zvezda og Buducnost er forventelige.

Derimod kunne man godt havde håbet på mere end nul danske point i to kampe mod tyske Thüringer HC, hvilket koster Viborg HK al videre deltagelse i europæisk håndbold i denne sæson, men tyskerne trods alt får et plaster på såret for deres tredjeplads i puljen ved at blive overført til Cupwinners Cup.

Rikke Skov gik som ofte før forrest i Viborgs forgæves kamp mod Buducnost, hvor hun scorede fem mål, mens Mouna Chebbah scorede fire.

Buducnost og Zvezda var allerede inden weekendens sidste kampe sikret adgang til de sidste otte, der skal ud og spille i to grupper af fire hold i den såkaldte 'Main Round'. Her er også danske Randers HK klar, mens de øvrige deltagere er rumænske Oltchim Valcea, de to ungarske hold Györ og FTC Rail Cargo, norske Larvik samt slovenske Krim Mercator.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08