KØB PLUS!

Nul ærefulde point til Viborg HK

Det er nye tider for Viborg HKs tidligere så sejrsvante kvinder

'En ærefuld afslutning på Champions League.'

Det er ikke det ordvalg, man er vant til fra håndboldklubben Viborg HKs side efter en turnering med lutter nederlag.

Men det var ikke desto mindre overskriften på VHKs hjemmeside, da Rikke Skov & co. sluttede sæsonens deltagelse i Champions League med et nederlag til Buducnost på 26-23, hvilket betyder, at Viborg slutter gruppespillet med seks nederlag i seks kampe.

Kun i hjemmekampen mod russiske Zvezda Zvenigorod har VHKerne været tæt på at få point, men selv om det er en uvant følelse for de normalt sejrsvante jyder at indtage taberens rolle i Champions League, må man nok indse, at pengene nu om stunder findes i østeuropæiske klubber, og at danske nederlag til hold som Zvezda og Buducnost er forventelige.

Derimod kunne man godt havde håbet på mere end nul danske point i to kampe mod tyske Thüringer HC, hvilket koster Viborg HK al videre deltagelse i europæisk håndbold i denne sæson, men tyskerne trods alt får et plaster på såret for deres tredjeplads i puljen ved at blive overført til Cupwinners Cup.

Rikke Skov gik som ofte før forrest i Viborgs forgæves kamp mod Buducnost, hvor hun scorede fem mål, mens Mouna Chebbah scorede fire.

Buducnost og Zvezda var allerede inden weekendens sidste kampe sikret adgang til de sidste otte, der skal ud og spille i to grupper af fire hold i den såkaldte 'Main Round'. Her er også danske Randers HK klar, mens de øvrige deltagere er rumænske Oltchim Valcea, de to ungarske hold Györ og FTC Rail Cargo, norske Larvik samt slovenske Krim Mercator.

Læs også: