Norge fortsætter med at imponere ved EM i håndbold.

Lørdag aften vandt nordmændene overraskende 30-28 i Krakow over Polens EM-værter, og dermed topper Norge mellemrundens gruppe 1 sammen med Frankrig.

Norge førte 16-15 ved pausen i den meget larmende kulisse, hvor publikum forsøgte at hjælpe Polen til den fjerde sejr af fire mulige ved EM.

Polakkerne, der i det indledende gruppespil vandt 31-25 over Frankrigs forsvarende europamestre, fulgte godt med i anden halvleg, men hele tiden førte Norge med mindst et mål.

Med lidt over et minut tilbage af kampen sendte Norges Kent Robin Tønnesen et straffekast i mål til 30-28, og det kunne polakkerne ikke svare igen på.

Polen var lidt for afhængig af duoen Karol Bielecki og Michal Jurecki, der lavede henholdsvis ti og ni mål.

Espen Lie Hansen blev topscorer for Norge med otte mål.

Norge har ligesom Frankrig seks point i toppen af gruppe 1, men Norge har kun spillet en enkelt kamp, mens Frankrig har spillet to.

Polen og Kroatien, der har spillet henholdsvis en og to kampe i mellemrunden, har begge fire point.

Makedonien og Hviderusland, der begge har spillet en kamp, er sidst uden point.