KØB PLUS!

Nøddesbo: Respekt for islandsk urkraft

Danskerne skal ikke undervurdere aftenens modstander, selv om de er som et såret dyr.

Jesper Nøddesbo har den største respekt for Island før onsdagens duel i Palcio de los Deportes San Pablo i Sevilla mellem de to nordiske nationer. Også selv om Island på papiret er hårdt ramt af skader og har en meget smal trup.

- Lige meget hvad de kommer med, så giver de alt - det er en stor kvalitet at have. De er skadesramt, ingen tvil om det, men det er lidt som med et såret dyr. Man skal passe på. Vi bliver nødt til at holde fokus på, at Island stadig er et godt hold, og der er ingen grund til at gøre dem dårligere, end de er, siger Barcelona-stregen.

- Det er som om, de har en urkraft. De har så meget udstråling og power, som de kommer med. Det er sgu meget fedt, lyder det anerkendende fra Nøddesbo, der advarer sig selv og sine danske holdkammerater.

- Hvis man ikke er klar, har de altså stadig et godt forsvar og en rigtig fin kontrafase. Og der kan man rigtigt brænde nallerne, hvis man ikke er klar, De kan lide at besejre danskere. Men vi kan også lide at besejre dem, og det er det, der tit kommer til udtryk i vores kampe, hvor det tit er meget tætte kampe, der ofte ender uafgjort. Jeg håber ikke, det bliver tæt denne gang, men det kan ske.

Jesper Nøddesbo mener at have opskriften på at smelte Islands fighterånd.

- Hvis vi holder niveau forsvarsmæssigt og bliver ved med at løbe med dem, tror jeg, vi kan få dem til at brænde ud i og med, vi har en bredere trup end de har, vurderer stregspilleren