KØB PLUS!

Morten Stig: Aflys ligegyldig kamp

DHF's topchef vil have kampen om femtepladsen aflyst, fordi der ikke er nogen grund til at spille en kamp, der ikke betyder noget

Morten Stig Christensen, der er generalsekretær i Dansk Håndbold Forbund mener ikke, at de danske håndboldkvinder skal spille kampen om femtepladsen mod Rusland i morgen, efter det er kommet frem, at en femteplads alligevel ikke udløser en direkte billet til VM-slutrunden næste år som først antaget. Det skriver eb.dk.

- Hvorfor skal vi overhovedet spille den kamp? Det er vores indstilling, at den kamp skal ikke spilles, siger Morten Stig Christensen til Ekstra Bladet.

- Det må afklares med EHF, hvad der er af forpligtelser. Men det er jo en kamp, der ikke betyder noget. Hvorfor så spille den? Der kommer nok ikke mange i hallen en lørdag klokken 12, siger han.

Morten Stig Christensen undrer sig i øvrigt over, at man kan tro, at de fem første kvalificerer sig til VM, når det klart fremgår af det officielle program fra EM, at det kun de fire første hold, der får VM-billetter.

Forvirringen kommer af, at der i sommer blev lavet om på reglerne, således at de fire bedst placerede hold får direkte adgang til VM det følgende år. Tidligere var det de fem bedst placerede hold.

  

Afstemning

Læs også: