Landsholdsspilleren fra Skjern scorede sejrsmål mod Team Tvis Holstebro to sekunder før tid

Skjern vandt slaget om Vestjylland.

Efter et fantastisk drama scorede Henrik Møllgaard sejrsmålet til 27-26 blot to sekunder før tid efter et frikast. På et tidspunkt, hvor det ellers lignede en deling, da Allan Damgaard 20 sekunder før tid havde fået udlignet.

Som altid var det ikke videre kønt, men til gengæld hård fight med Holstebro-holdet i spidsen bortset fra ved 1-0.

Det var tydeligt, at Skjern havde svært ved at undvære Thomas Klitgaard, der har en forstrækning. Nu måtte Jesper Jensen ind imellem ind på stregen.

Skjern var endda heldig ved ikke at miste Claus Møller Jakobsen et par minutter før pausen. Han skubbede voldsomt Mads Christiansen omkuld, mens Tvis-spilleren hang i luften. De to minutters udvisning var mildt dømt af de to dommeren Claus Gramm Pedersen og Per Olesen.

- Vi ved jo, at Claus er en hård hund, men det her var et klart rødt kort. jeg kan ikke acceptere det, han gjorde, sagde en i øvrigt flot spillende Mads Christiansen til TV2.

Det var hans femte mål, og det gav en føring på 15-12 til Team Tvis Holstebro ved pausen.

Rødt så man til gengæld efter pausen, da Magnus Bramming havde fat i trøjen på en kontraløbende Rene Rasmussen. Hårdt dømt, men ikke uventet.

Claus Møller Jakobsen, som var heldig med at være på banen efter pausen, men udmærkede sig til gengæld med mange flotte ting. Efter pausen kom Thomas Klitgaard også på banen.

Claus Møller Jakobsen blev sit holds topscorer med seks mål, mens Mads Christiansen scorede ni mål for taberne.