Det blev ikke til en DM-finaleplads for mesterholdet Bjerringbro-Silkeborg (BSV) i denne sæson, men lørdag kunne klubben glæde sig over lidt metal.

Her sikrede BSV sig bronzemedaljer i denne sæson i 888 Ligaen, da det ude blev til en 32-26-sejr over Ribe-Esbjerg.

BSV havde vundet det første bronzeopgør hjemme knebent med 30-29, men i returmødet i Blue Water Dokken i Esbjerg var der aldrig rigtig tvivl om udfaldet.

Ribe-Esbjerg kom godt nok bedre med i en periode i anden halvleg, efter at hjemmeholdet var kørt fuldstændig over i de første 30 minutter.

Gæsterne gik således til pause foran 19-11 efter en første halvleg, hvor Michael V. Knudsen og Nikolaj Markussen tog fra med henholdsvis fem og fire scoringer.

Efter pausen hentede Ribe-Esbjerg stille og roligt lidt ind, og med et kvarter igen var gæsternes føring reduceret til 24-20.

Michael V. Knudsen var dog ikke til at styre for Ribe-Esbjerg-forsvaret, og den tidligere landsholdsprofil scorede sit niende mål i kampen, da han bragte BSV foran 26-21.

Med tre minutter igen var føringen på fem mål, og det var en umulig opgave for hjemmeholdet at sikre en tredje bronzekamp, og gæsterne scorede en gang mere, inden medaljerne var en kendsgerning.