KØB PLUS!

Mikkel: Vi gik rundt som dovne hunde

Danmarks storskytte lægger ikke fingre imellem i sin vurdering af den danske OL-indsats og håber, at holdet har lært noget af nedturen

Mikkel Hansen mener, at de danske håndboldherrer har en del at lære på baggrund af nedturen ved OL i London i sommer.

Blandt andet, at succes ikke kommer af sig selv. Og slet ikke, hvis man ikke yder sit maksimale.

- Ved De Olympiske Lege gik vi rundt som dovne hunde. Vi fandt aldrig vores normale rytme, og derfor blev vi slået ud, siger den danske landsholdsskytte i et interview med eurohandball.com.

Mikkel Hansen lægger ikke skjul på, at der skal helt andre boller på den danske suppe, hvis det danske herrelandshold skal tilbage i vinderrollen ved VM i Spanien i januar. Og så vil lidt ydmyghed ikke skade.

- For at vinde et mesterskab, er det nødvendigt, at vi kommer tilbage til vores DNA. Normalt, når du ser Danmark spille, har holdet rigtigt gode målmænd, hurtige fløje, alle spiller hurtigt, og alle kæmper om alle bolde.

Mikkel Hansen håber, at OL bliver en lærestreg, der kan bringe holdet tilbage på vinderkurs.

- Efter oplevelsen ved De Olympiske Lege har vi lært, at det er nødvendigt, at vi er 100 procent fokuserede hele tiden. Vi har ikke nogen forventninger til os selv lige nu. Vi vil fokusere på hver eneste kamp, vi spiller.

- Det er, når du har forventninger og råber dem højlydt ud til verden, at du kommer i problemer. Folk kommer tilbage til dig og siger: Du sagde jo, I ville vinde denne gang. Vi prøver vores bedste, men der er så mange gode hold , siger Mikkel Hansen til eurohandball.com.