Ny sejr til det franske tophold, mens Nikola Karabatic fik revanche mod sin gamle klub

Mikkel Hansen viste fin form, da han og hans franske klubhold PSG torsdag vandt den 15. turneringskamp i træk med 33-28 over St-Raphael.

Mikkel Hansen scorede selv syv gange og leverede pænt med assists til sine holdkammerater, som man også kender det fra landsholdet. Kun fløjen Luc Abalo gjorde det bedre med otte pletskud.

Danske Hansen stod i øvrigt også for en af sine specialiteter, da han scorede et af sine syv mål direkte på frikast op til pausen mellem første- og anden halvleg.

- MH24's hammer slår til igen på direkte frikast, jublede landsholdskollega René Toft Hansen efterfølgende på twitter, mens MH24 alias Mikkel Hansen selv nøjedes med følgende tweet:

- Føltes godt at være hjemme i Coubertin. Fantastisk atmosfære og mere vigtigt to point.

Med sejren øgede PSG forspringet på førstepladsen til forfølgerne fra Montpellier, der kun fik uafgjort 27-27 mod bundholdet Aix En Provence. Den kamp havde i øvrigt en speciel vinkel, idet kampens topscorer med otte mål blev Frankrigs største stjerne Nikola Karabatic.

Han har været en dominerende spiller i flere år hos Montpellier, men på grund af superstjernens involvering i en matchfixing-skandale i klubben sidste sæson, røg han ud af klubben for nylig og spiller nu for Aix En Provence. Og det fik hans gamle klub så sandelig at føle i denne duel.

Topscorer hos Montpellier blev i øvrigt spanieren Cristian Malmagro med seks mål. Han spillede i to sæsoner i AG København men blev aldrig det store sus i den danske klub. Noget tyder dog på, at han har genfundet nogle af de takter, der før hans tid i dansk håndbold gjorde ham til spansk landsholdsspiller.