KØB PLUS!

Mikkel Hansen er i bedring trods cyste i knæet

Ulrik Wilbek er fortrøstningsfuld på landsholdsstjernens vegne forud for VM

Mikkel Hansen er i bedring efter den skade, der har holdt ham ude af efterårets landsholdssamlinger. Men landstræner Wilbek er ganske optimistisk på Mikkel Hansen vegne med kun få uger til VM i Spanien. Det skriver eb.dk.

- Det ser godt ud med Mikkel. Lægen var her i går og kigge på ham, og han synes, det ser meget bedre ud end i starten af måneden – men Mikkel har jo stadig en skade i knæet, og det bliver han ved med at have, indtil der bliver gjort noget ved den. Men vi håber selvfølgelig, han kan holde sæsonen ud, siger Ulrik Wilbek til eb.dk.

Mikkel Hansen har dog fået en cyste i knæhasen som følge af den skade, han har i knæet, men ifølge landstræneren vil der ikke blive gjort nogle indgreb for at bekæmpe den.

- Vi skal jo være meget opmærksomme på den der cyste omme bagpå, der stammer fra skaden i knæet. Der kommer meget væske ud i den cyste, og det skal helst ikke komme ned i læggen og sådan nogle ting. Man kunne godt punktere cysten, men så bliver den bare fyldt op igen, så det kan egentlig ikke betale sig at gøre noget, siger Ulrik Wilbek.

Han fortæller desuden til Ekstra Bladet, at landsholdet møder til træning igen d. 1. januar. VM i Spanien starter d. 11. januar - for Danmarks vedkommende i Sevilla.