KØB PLUS!

Mikkel H. skadet før testkampe

Den danske storskytte sad over, da herrelandsholdet var samlet for første gang siden OL

Mens de øvrige spillere på landsholdet i herrehåndbold gjorde klar til deres første træningspas i Benløse-hallen i ugens landsholdssamling i Ringsted, stod Mikkel Hansen i grøn vindjakke og hue og talte lavmælt med landstræner Ulrik Wilbek.

Efterfølgende kunne landstræneren fortælle, at Mikkel Hansen er småskadet i sit knæ, og at han skal undersøges ydeligere mandag eftermiddag.

- Han har lidt problemer med sit knæ. Mikkel sad over i onsdags, da Paris spillede, fordi han har overstrakt det et par gange. Og så er der faldet folk ned på hans knæ, så det er blevet lidt presset. Men han spillede i går hele kampen, tilføjer Ulrik Wilbek med henvisning til pokalopgøret, hvor det ellers suveræne Paris-hold tabte efter forlænget spilletid til Nantes.

- Vi skal lige have ham undersøgt, men vi forventer ikke, det er så slemt. Der er nok en lille mus i hans knæ. Men nu må vi se, siger landstræneren, der dog i værste fald kan risikere at måtte undvære Mikkel Hansen i ugens træning op til de to testkampe mod Argentina lørdag og søndag i Farum og Odense.

- Jeg ved ikke, hvor meget jeg kan komme til at bruge ham i denne uge og i de to kampe på lørdag og søndag mod Argentina. Man kan sagtens forestille sig, at han kun skal spille den ene kamp, siger Wilbek, der dog sagtens kan leve med den løsning.

- Det ødelægger ikke noget, hvis han kan være med i træningerne. Så vil én kamp være fint. Men kan han slet ikke være med i træningerne, er det ærgerligt. Men så er der jo mange nye, jeg gerne vil se, og så bliver der lidt mere tid og tryghed til Nikolaj Markussen. Mads Larsen kan også spille venstre back, og det kan Henrik Mølgaard også, siger landstræneren.

- Det vigtigste er, at Mikkel Hansen er klar på sigt.

Landsholdssamlingen er den første efter OL-fiaskoen, hvor Danmark røg ud til Sverige allerede i kvartfinalen. Det er også første skridt mod VM i Spanien i januar. Og dér skulle Mikkel Hansen gerne være 100 procent fit for fight.

Læs også: