KØB PLUS!

Mikkel: Derfor skifter jeg til Paris

Det var pariserklubbens karismatiske sportsdirektør og lysten til igen at skabe et storhold, der fik Mikkel Hansen til at vælge nyrige Paris.

Han fortæller, at han havde sine tvivl og bange anelser om at knytte sig til endnu et økonomisk luftkastel efter konkursen med AG København.

Men lange samtaler med sportsdirektøren Jean-Claude Blanc, der i sin tid fik fodboldklubben Juventus på ret køl efter tvangsnedrykningen i 2006, fik overbevist Mikkel Hansen.

De har gang i noget stort i Paris, hvor målet er, at holdet skal vokse og blive et af de bedste på den europæiske håndboldscene. 

- Han fik mig overbevist om, hvor seriøst ejerne egentlig mener det med håndbolden. Blanc er en mand, som man lytter til. Hans cv er imponerende, og min tillid til ham er stor. Men ja, reelt har jeg ikke andet end hans ord, og mere kan jeg jo ikke få, siger Mikkel Hansen til Jyllands-Posten.

Men der skulle være økonomisk bund i både løfter og ambitioner fra franskmændenes side.

Ejerne er Qatar Investment Authority står også bag den økonomiske indsprøjtning i fodboldklubben Paris Saint Germain. Her hentede man tidligere på sommeren blandt andre den svenske fodbold-stjerne Zlatan Ibrahimovic for et tre cifret millionbeløb.

- Paris minder lidt om AGK. Her skal vi bygge op til noget kæmpe stort fra ingenting. Jeg var glad for at være med til at skabe noget i København, og den udfordring var en af grundende til, at jeg valgte Paris, siger Mikkel Hansen.

Han har angiveligt haft rigeligt med tilbud fra Europas bedste håndboldklubber, siden han blev fritstillet i AGK.

Men valget faldt altså på Paris.

Læs også: