BSV led overraskende et nederlag på 24-25 på hjemmebane mod Mors-Thy i 888 Ligaen.

Silkeborg. De forsvarende mestre i herrehåndbold, Bjerringbro-Silkeborg (BSV), havde noget at revanchere efter nederlaget mod Ribe-Esbjerg i åbningen på slutspillet i 888 Ligaen.

Det skulle ske i hjemmekampen mod Mors-Thy, men efter en tæt kamp endte det i endnu et overraskende nederlag til BSV, som lød på 24-25.

Efter en god start fra gæsterne fik Bjerringbro-Silkeborg mere gang i profilerne, hvor Nikolaj Markussen og Michael V. Knudsen begyndte at byde lidt ind.

1-3 blev vendt til 5-3, og selv om resten af halvlegen blev tæt, var det med et lille plus i BSV-favør det meste af vejen.

Det gav de forsvarende mestre en føring på 12-10 ved pausen.

Anden halvleg åbnede også helt lige. Efter ti minutters spil var afstanden blot på et enkelt mål.

Et par udvisninger blev dyre for gæsterne. BSV rykkede lidt fra ved 18-15 midtvejs i halvlegen, men Mors-Thy var ikke slået endnu.

De næste fem minutter blev vundet 5-1, og så var gæsterne pludselig i front med ti minutter igen.

Der var lagt op til en tæt og dramatisk afslutning, og det blev det også.

Med under to minutter igen hed stillingen 23-23, med under et minut tilbage 24-24. Alt var åbent.

Mors-Thy havde bolden i hånden, og det udnyttede man til at score til 25-24.

Med nederlaget har BSV fortsat kun to point i slutspilsgruppe 2 efter to kampe, mens Mors-Thy fik sine to første point.

Senere lørdag mødes TTH Holstebro og Ribe-Esbjerg i den anden kamp i gruppen. Før den har TTH tre point, mens Ribe-Esbjerg har to point.