KØB PLUS!

Mestrene i krise efter nyt nederlag

Randers tabte for femte gang i træk og er i krise.

Det var to Champions League-deltagere med manglende succes, der tørnede sammen i topkampen i Viborg. Hjemmeholdet vandt med 31-27 (14-14) og fik dermed revanche for nederlaget i både DM-finale og Super Cup.

Randers må samtidig konstatere, at krisen kradser. Holdet har nu tabt de seneste fem kampe.

Før kampen kunne Viborg-træner Martin Albertsen konstatere, at skadeshelvedet fortsætter. Mouna Chebbah måtte melde forfald og ved 5-6 måtte Maria Fisker give fortabt med en skade i den venstre albue, efter at hun var faldet uheldigt.

Mestrene fra Randers lignede en sikker vinder, da holdet kom på 8-5, men sløsede så. Hjemmeholdet sagde tak og kom tilbage og foran 11-10, hvorefter holdene fulgtes ad til pausestillingen 14-14.

Randers fik en god start på anden halvleg, men begyndte så igen at sløse, så hjemmeholdet fra bagud 17-19 kom foran 24-20, og dermed var den kamp afgjort.

En bomstærk Rikke Skov var topscorer for Viborg med otte mål, mens Camilla Dalby scorede 10 gange for Randers.

Før kampen var Viborg-legenden Heidi Astrup blevet stærkt hyldet efter at være kåret som den største profil i Viborgs 25-årige periode i toppen af kvindehåndbolden.

- Hyldesten gav kuldegysninger. Det største i min tid var, da vi i 2006 for første gang vandt Champions League efter at have tabt et par finaler, sagde Heidi Astrup til TV2 Sport.

Læs også: