Bjerringbro-Silkeborg smagte igen sejres sødme i 888 Ligaen, da TTH Holstebro blev besejret på udebane.

Holstebro. Bjerringbro-Silkeborg (BSV) havde to liganederlag i træk med til Holstebro onsdag aften, men den danske mester udgik at udvikle en stime.

Ude mod TTH Holstebro lykkedes det for BSV at hente en sejr på 31-28, og dermed haler mesterholdet ind på netop TTH i stillingen i 888 Ligaen.

Før opgøret var TTH på andenpladsen tre point foran netop BSV i ligaen, men efter BSV-sejren er det forspring nede på et enkelt point.

TTH har 31 point, tre færre end Aalborg Håndbold, som på førstepladsen har 34 point, mens BSV følger efter på tredjepladsen med 30 point i den tætte top.

Hjemmeholdet kom bedst ind i kampen og bragte sig foran 3-1, men det ændrede tre scoringer i træk fra gæsterne på, da BSV bragte sig foran 4-3.

De to hold fulgtes ad herefter til 8-8 efter et kvarter, og Nikolaj Markussen udlignede til 10-10 efter 19 minutter.

Mønstret gentog sig, da samme Markussen et par minutter senere udlignede til 11-11, men TTH gik til pausen foran 15-13.

Anden halvleg indledtes tæt, og BSV havde ikke tænkt sig at gøre det nemt for hjemmeholdet.

Efter få minutter var stillingen 17-17, men så tog TTH alligevel fra efter et kontraløb og øgede til 19-17.

Igen blev der spænding i det lige opgør med 21-21 og 16 minutter igen af opgøret.

Så vendte begivenhederne, og BSV stemplede sikrere og sikrere ind i kampen.

Med fem minutter igen var gæsterne foran med 28-26, og Nikolaj Øris øgede med sin femte scoring i opgøret føringen til tre mål.

Den afstand holdt gæsterne efter 60 minutter.