Det tyske tophold Rhein-Neckar Löwen var en alt for stor mundfuld for KIF Kolding København i søndagens Champions League-kamp. På hjemmebane tabte de danske mestre stort.

Et pinligt nederlag til KIF. Det var, hvad tilskuerne i Sydbank Arena Kolding var vidne til i søndagens Champions League-opgør. KIF Kolding København tabte kampen 18-30 til Rhein Neckar Löwen.

I første halvleg lagde KIF Kolding København - uden den skadede forsvarsgeneral Lars Jørgensen - stærkt ud mod et tysk hold, der ikke virkede fuldt ud fokuseret. Målrigt var det ikke, men KIF fik skabt sig en lille føring på tre mål i de første minutter. Rhein-Neckar Löwen hev sig dog tilbage og kom foran med et enkelt mål efter en god tysk periode lidt over midtvejs i halvlegen. Men det skulle blive meget værre for danskerne. For pludselig var  KIF kørt agterud, og hjemmeholdet var nede med fire mål - 8-12 - ved pausen.

I pausen forklarede Rhein-Neckar Löwens danske spiller Mads Mensah Larsen tyskernes 1. halvleg:

»Vi fik ikke den bedste start. Men så begyndte vi at skyde lidt mere og få vores angrebsspil op at køre,« sagde han til DR.

I anden halvleg fortsatte tyskerne det flotte spil og var efter fem minutter foran med seks mål. Efter 10 minutter var de foran med otte, hvorefter Kasper Hvidt i målet måtte udgå med en skade. Og så kampen reelt afgjort.

Men nedturen fortsatte for det danske hjemmehold, som kom længere og længere bagud mod de stærke tyskere, der er trænet af danske Nikolaj Jacobsen. Med ni minutter igen førte Rhein-Neckar Löwen med 12 mål mod KIF. 12-måls føringen blev holdt til kampens slutresultat 18-30.

Efter kampen var det en ærgerlig Kasper Hvidt, der forholdte sig til det store nederlag:

»Begge hold skifter spillere ind, som ikke spiller så tit. Deres spillere må bare være bedre end vores,« sagde en Kasper Hvidt efter kampen til DR.

KIF Kolding Københavns næste mulighed for oprejsning oven på det store nederlag er på onsdag, hvor Sønderjyske kommer på besøg i Boxer Herreligaen.