Slog efter et kæmpedrama Polen og kæmper nu for OL-kvalifikation.

De danske spillere fik et ekstra skud selvtillid, før de gik på banen mod Tyskland. Undertippede Makedonien sørgede for et resultat lige efter dansk håb ved efter et nyt drama at vinde 27-25 (18-12) over Polen. Dermed er
makedonerne for alvor inde i kampen om OL-kvalifikation En sejr, der først stod fast i det sidste minut efter en fantastisk afslutning. Imponerende var det, at flere tusinde håndboldglade makedonere sådan en mandag eftermiddag igen havde taget turen til Beograd for at bære deres yndlinge frem. Og det gjorde de, så man kunne se vildskaben i de makedonske spilleres øjne. De ville vinde og lave det bedste resultat i den unge nations håndboldhistorie. Turneringens topscorer Kiril Lazarov førte an i en lynstart, hvor makedonerne hurtigt bragte sig foran 8-4 og 13-6, før polakkerne langsomt vågnede op. Svenskerne scorede 20 mål de første 30 minutter mod polakkerne, og makedonerne 18. Det er ikke ligefrem forsvarsspil af europæisk klasse, der bliver præsenteret fra polakkernes side, og så er målmand Szmal en hårdt savnet mand. Midt i anden halvleg kunne man godt forestille sig et dejavu fra Polens kamp mod Sverige, hvor de i anden halvleg indhentede 11 mål. Her nåede de op på tre bagefter, før makedonerne igen slog contra. Topscorer Kiril Lazarov omsatte straffekastene i mål, men lavede også nogle slemme fejl. Men makedonerne holdt fast, og deres mange fans gik totalt amok i jubel efter sejren, som bragte Makedonien foran Polen. Begge hold har
tre point. Makedonien møder i den sidste kamp værterne fra Serbien, mens Polen spiller mod Tyskland.