Viborgs Cecilia Grubbström slap for karantæne og var med til at vinde over FIF

Trods diskvalifikationen i seneste kamp mod Aalborg DH var målvogter Cecilia Grubbström tilbage mellem stængerne hos Viborg, da holdet fortsatte sejrsrækken i kvindernes håndboldliga.

29-24 kom sejren over FIF til at lyde på efter 60 minutter. FIF førte godt nok 5-4 i starten, men så scorede Viborg fem gange i træk og satte sig dermed på begivenhederne.

Det lignede en sikker jysk sejr, men FIF-pigerne gav ikke op og fik udlignet ved 19-19. FIF var med til 23-24, men så trak Viborg fra og sikrede sig de to vigtige points

Kampen i Frederiksberghallen bød også på et comeback til landsholdsspiller Maria Fisker efter hendes albueskade, og hun kom på scoringslisten for Viborg, der førte 14-11 ved pausen.

Kampens helt store spiller var Viborgs Isabella Gullden, der scorede 11 gange.

Et sygdoms- og skadesplaget Randers HK-hold måtte igen slide til det sidste, før en hjemmesejr var i hus.

Kronjyderne vandt 28-23 over Aalborg DH, selv om aalborgenserne havde ført 16-11 ved pausen. Aalborgs Stine Jørgensen var kampens topscorer med 10 mål.