KØB PLUS!

Lindberg: Åndssvage mål

Hans Lindberg leverede en fremragende præstation i den sikre sejr over Island, hvor Hamburg-spilleren nettede syv gange.

Og højrefløjen kom hele paletten rundt med tekniske lækkerier, der flere gange fik den frustrerede islandske keeper til at ligne Bambi på glatis.

Lindberg var da også godt tilfreds med både sin egen og holdets indsats efter kampen - selvom han mente, at der var plads til forbedringer.

- Vi lukker nogle åndssvage mål ind i forsvaret, og de får generelt lov til at score for mange mål. Det skal vi have forbedret. Til gengæld angrebsspillet… Skal vi ikke bare sige, at jeg føler, det er det bedste, vi har leveret i den her turnering, sagde Lindberg med et stort smil, som bevis på, at han godt selv vidste, det var en stor underdrivelse.

Nu venter en kamp på fredag mod Makedonien, som på papiret er uden betydning, da Danmark har sikret sig gruppens førsteplads. Men Hans Lindberg er sikker på, at der kommer et dansk hold på banen, som vil gå 100 procent efter sejren.

- Vi vil fortsætte den stime, vi har gang i. Vi har også stadig spillere, som vi skal have i gang i den her turnering. Og alle vil gerne spille. Det er jeg sikker på, at Ulrik har styr på. Men hvis man sidder helt over mod Makedonien, så kommer man til at gå fire dage uden kamp, før man skal spille ottendedelsfinale, og det er også lang tid, sagde Hans Lindberg.

Læs også: