KØB PLUS!

Leslie: Begge hold er ramt

Randers HK’s cheftræner ser en kamp, som vil blive præget af deltagelsen i Champions League med træthed på det fysiske- og mentale plan.

Senere i dag tager Viborg HK imod Randers HK i et topbrag i Dameligaen. Et opgør, som er vigtigt for begge hold for at holde trit med topholdet FC Midtjylland, der i går slog Slagelse FH. Kampen bliver mellem to to hold, som har brugt store ressourcer på deres deltagelse i Champions League, og det kan få en stor betydning, forklarer Randers HK’s cheftræner Jan Leslie.

 

- Det bliver en kamp mellem to hold, der har haft et tæt program og lange rejser. Det bliver ikke så velspillet en kamp, men en kamp med en stor fight og stor vilje for at vinde. Det er opgør, hvor begge hold har chancen, siger Randers HK’s cheftræner Jan Leslie til HBOLD.dk og fortsætter:

 

- Kampen kommer til at kræve meget af holdene, der er præget både mentalt og fysisk af Champions League. Det er ikke de bedste forudsætninger, så det handler om, hvem der kommer ud med energi og en tro på sejr.

 

Haft fokus på os selv

Randers HK har haft travlt med at rejse rundt til Champions League-kampen i weekenden mod Oltchim Rm. Valcea, og det har præget deres forberedelse til kampen mod Viborg HK.

 

- Vores forberedelser har været svære. Vi har ikke haft meget fokus på Viborg HK, men i stedet set på os selv. Rejserne har taget meget tid, men vi har da kigget på nogle specifikke ting. Primært har fokus dog været på os selv - på den enkelte position.

 

Fået fuldt hold

Jan Leslies tropper har været præget af skader i starten af sæsonen, og det var blot for få uger siden, at holdet havde den første træning som fuldtalligt hold. Det har betydet, at Jan Leslie har haft problemer med at spille holdet sammen, og holdet er derfor et helt andet hold end sidste gang, hvor de to mødtes i Super Cup’en.

 

- Man kan se på os, at vi ikke har været fuldtallige særlig længe. Vi er meget bedre nu, og der er specielt sket et ryk indenfor de sidste 14 dage. Vi begynder at kunne se resultaterne.

 

- Viborg HK har også flyttet sig en del. De har god styr på deres forsvars- og angrebsdel. Derfor bliver det spændende og se, om det bliver en kamp præget af få eller mange mål. Hvor slidt er Viborg i forhold til os? Det bliver spændende.

 

Kampen spilles senere i dag kl. 18:30 i Viborg Stadionhal. Du kan se kampen på TV2 Sport og følge HBOLD.dk efter kampen for reaktioner. Du kan også læse HBOLD.dk’s optakt med Viborg HK’s cheftræner Martin Albertsen.