Lars C. tæt på vildt Bundesliga-comeback

Den 40-årige fløj fik et tilbud fra Bundesligaens tophold.

Engang så det ud som om, han aldrig ville stoppe. Men efter Danmarks EM-guld i januar 2012 var det slut på håndboldlandsholdet. Og kort efter også i Kolding IF.

Ikke alle mener dog, at Lars Christiansen skal have lov til at hvile i fred efter sin meget lange karriere. Senest har der været bud efter ham fra den tyske bundesligas absolutte tophold, Rhein-Neckar Löwen.

Niklas Landins klub har netop mistet sin nuværende venstre fløj, Uwe Gensheimer, til en langvarig skade i akillessenen. Og holdet har stærkt brug for en erstatning.

- Lars har fået et rigtig interessant tilbud, og selvfølgelig skal man lige overveje den slags. Det skylder man, specielt fordi det er Torsten Storm, som er en god ven, sagde Lars Christiansens agent Christian Henriksen i første omgang til nytihaandbold.dk.

Torsten Storm er manager for Rhein-Neckar Löwen, og han har tidligere haft samme rolle i Flensburg-Handewitt, der i mange år var Lars Christiansens andet hjem i håndboldsammenhæng. Derfor var forbindelsen oplagt.

Men nu ser det ikke ud til at blive til noget alligevel.

- Han er jo attraktiv. Især set med tyske briller, for dernede er han jo virkelig, virkelig stor. Men formen er ikke til det. Han har sagt nej tak, fortæller manager Christian Henriksen nu til sporten.tv2.dk.

Måske var det udsigten til Rhein-Neckar Löwens næste kamp, der fik den 40-årige spiller til at vælge 'nej'et i sidste ende. Onsdag aften spiller Rhein-Neckar Löwen og niklas landin nemlig topkamp hjemme i SAP Arena i Mannheim mod selveste THW Kiel, der lige nu ligger ét point efter Landin og løverne, der på imponerende vis har maksimumpoint efter 13 kampe.

Måske var det trods alt en lige lovlig stor mundfuld for en spiller, der har ligget brak i snart en halv sæson.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08