Viborg tabte 20-26 til Buducnost, da jyderne gik i stå i det sidste kvarter.

Viborg HK skulle søndag spille den første hjemmekamp i Champions League. Modstanderen var ingen ringere end de forsvarende mestre fra Buducnost, som kom til Viborg med to point på kontoen efter sejr over Zvezda fra Rusland i første spillerunde. Her tabte VHK til Thüringer, så der var noget at revanchere.

Og VHK fik en perfekt start med en scoring på det første angreb, da Rikke Skov fandt Louise Lyksborg med et kigge-væk indspil. Men herefter overtog montenegrinerne styringen - ført an af en glimrende Milena Knezevic, som både scorede og strøede om sig med flotte frispilninger. Det blev 4-2 til Buducnost, men VHK svarede igen og kom foran 6-5 efter 12 minutter.

Buducnost strammede herefter igen grebet, og udnyttede en VHK-udvisning til at rykke fra 9-7 til 11-7. VHK lod sig dog ikke knække, og især på flot spil af stregspiller Sabine Pedersen fik VHK reduceret til 11-12, inden Buducnost igen satte triumf på med pausestillingen 14-12. Forskellen på de to hold i første halvleg var især på keeperpositionen, hvor gæsternes Clara Woltering fik fat i markant mere end både Cleopatre Darleux og senere Cecilia Grubbstrøm.

I anden halvleg fortsatte Buducnost med at være et skridt foran, men VHK var to gange kun bagud med et mål. Ved stillingen 19-21 tog hjemmeholdet timeout, men herefter gik det fuldstændig galt for de grønblusede. Det blev til en scoringspause på 14 minutter, og så var Buducnost foran med 26-19 med kun to minutter tilbage af kampen.

Sabine Pedersen fik scoret kampens sidste mål, men det ændrede ikke på, at VHK blev sat grundigt på plads i det sidste kvarter, hvor Buducnost-forsvaret var eminent og VHK-angrebet rædselsfuldt.