Rhein-Neckar Löwen fik prygl og tabte førstepladsen til THW Kiel.

Niklas Landin og Rhein-Neckar Löwen tabte ikke kun med cifrene 28-17, da THW Kiel i går aftes gæstede SAP ARENA i Mannheim.

Holdet mistede samtidig førstepladsen i Bundesligaen til netop THW Kiel.

Og topopgøret i den bedste tyske håndboldliga blev således en særdeles ensidig affære, som THW Kiel styrede fra start til slut.

De forsvarende tyske mestre fra Kiel startede stærkt og levnede ikke hjemmeholdet mange muligheder for at få greb om opgøret. Og allerede ved pausen havde gæsterne bygget en solid føring op på hele 14-7.

Samme scenarie udspillede sig i anden halvleg, hvor udeholdet blot trak yderligere fra og vandt i sikker stil.

Rhein-Neckar Löwen har ellers været den helt store overraskelse i Bundesligaen i denne sæson. 13 sejre i lige så mange kampe lød statistikken inden kampen mod Kiel.

For det var nok de færreste, der havde set holdet i toppen før sæsonstarten. Således måtte Rhein-Neckar Löwen før sæsonen sande, at klubbens tidligere pengemand og bestyrelsesformand, danske Jesper ’Kasi’ Nielsen, trak sig i kølvandet på hans udtræden af AK København.

Dermed mistede tyskerne en stor del af klubbens indkomst og ud røg flere stjernespillerne. I stedet har Rhein-Neckar Löwen nu banket et hold op af mange unge spillere og deriblandt danske Niklas Landin.