KØB PLUS!

Landin: Kan ikke mærke VM

Der er mere feriestemning end håndboldslutrunde over spanske Sevilla, mener Niklas Landin

Med 17 grader i skyggen og sydlandsk hyggestemning under appelsintræerne i de smalle gader i den gamle bydel i Sevilla kan det være svært at få VM-feberen til at stige.

Det er i hvert fald følelsen hos den danske målmand Niklas Landin op til Danmarks første kamp mod golf-staten Qatar.

- Man føler ikke rigtigt, at man er til en slutrunde endnu. Vi har som det eneste hold mødt Island. Vi har ikke set hverken russerne eller Qatar, som er de to første modstandere. Jeg har heller ikke set nogen VM-plakater nogen steder. Det er lidt som at være på ferie, siger Niklas Landin.

- Skal jeg være ærlig, er VM-stemningen der ikke endnu, men måske der kommer lidt VM-feber, når vi har trænet i hallen, siger målmanden.

Han har brugt ugen til at lægge sidste weekends halvsløje præstation i Totalkredit Cup bag sig. For det var trods alt ikke dér, Landin skulle levere varen, selv om de meget få redninger bestemt irriterede målmanden for en uge siden.

- Jeg føler, jeg er kommet fint oven på igen og føler mig klar til kampen. Det er gået rigtig fint til træning. Det har i hvert fald ikke været på samme niveau som kampene. Så nu satser jeg på, at det kun går én vej, og det er opad, siger Niklas Landin.

Han tænker ikke længere på, at testkampene for en uge siden gik lidt skævt.

- Det vil jeg ikke have. Så det har jeg lagt bag mig. Det er en ny turnering, og jeg føler, det er rigtig længe siden, vi har spillet de der testkampe. Og sådan skal det også være. Noget skal man bare lukke øjnene for og skynde sig at smide ud af hovedet. Det kan meget hurtigt vende igen, og det er jeg sikker på, at det vil gøre, siger Landin.

Han har det fint med, at tage hul på VM med en lettere modstander som Qatar.

- Det er super at starte med dem. Nu har de jo ikke en spiller fra Qatar på holdet, så det skal da nok være et ok hold. Men det er godt, at vi ikke starter mod Rusland, Island eller Makedonien, mener målmanden. Han håber, at VM-stemningen kommer, når fløjten lyder til Danmarks første VM-kamp lørdag aften klokken 20.15.