KØB PLUS!

- Krummede tæer over Pytlicks valg

BT's Ole Ravn er forundret over landstrænerens disposition i nederlaget til Serbien tirsdag aften. En kamp, hvor Danmark med sejr kunne have nået semifinalen.

Danmark tabte 26-29 til serberne, og nu SKAL Danmark vinde den sidste kamp mod Norge torsdag, mens Frankrig samtidig skal besejre Serbien for at nå videre blandt de sidste fire hold.

At det gik så galt tirsdag aften tilskriver Ole Ravn til dels Pytlicks valg af et 4-2-forsvar, som han allerede mod tjekkerne ikke havde fidus til.

Ole Ravn skriver:

- Alligevel havde landstræneren igen dikteret denne vanskelige forsvarsform mod et hold serbere, som fysisk var danskerne overlegne - med det resultat, at danskerne var bagud 2-6 efter seks minutter, og allerede efter 15 minutters spil havde landstræneren måttet bruge to timeouts for ligesom at få lappet på sine elendige valg, skriver Ravn og stiller så det retoriske spørgsmål:

- Mon ikke sportschef Ulrik Wilbek på tilskuerpladserne har krummet tæer mindst lige så meget, som jeg selv gjorde?

Ole Ravn undrer sig også over Jan Pytlicks udskiftninger undervejs:

- Det var også svært at forstå, at Lotte Grigel og Ann Grete Nørgaard midt i anden halvleg skulle på banen igen i stedet for de velfungerende Kristina Kristiansen og Mie Augustesen. Håndbold er ingen social foranstaltning, hvor alle spillere skal lige meget på banen. Normalt spiller man med dem, der gør det godt, og så må de kæmpe, til de falder om tappet for kræfter. Og det tydede ikke på, at de to ' bænkede' spillere var.

LÆS OLE RAVNS KOMMENTAR HER OG GIV DIN MENING TIL KENDE.