*


KØB PLUS!

Kommentar: For let og dumt af DHF

Nyhedschefen for Berlingske Medias sportsredaktion mener, at Dansk Håndbold Forbund har været lige lovligt hurtig henne ved håndvasken

Det er for letkøbt at skyde skylden på EHF for det misk-mask af forviklinger, der har fået DHF til at tro, at en 5.-plads ved EM ville give automatisk kvalifikation til VM 2013.

Det skriver nyhedschef Benjamin Munk Lund i en kommentar, efter han har været igennem forklaringerne fra de implicerede danske interessenter:

- Og efter at have læse disse forklaringer står jeg stadig ikke tilbage med den overbevisning, at Dansk Håndbold Forbund (DHF) ikke selv har et anseeligt ansvar for, at man torsdag aften sendte en flok danske håndboldkvinder i EM-kamp mod Norge i den fejlagtige overbevisning, at de kæmpede for VM-billetter, skriver han.

Benjamin Munk Lund forholder sig til, at det er naivt at leve i forvisningen om, at en regel, der er nedskrevet sort på hvidt i EHF's reglement, kan overtrumfes af en mundtlig orientering på et teknisk møde før slutrunden med deltagelse af delegerede fra de deltagende lande.

- (...) Det er også en smule synd for de håndboldpiger, som professionelt løste deres arbejde, at lederne omkring dem ikke havde gjort deres arbejde dygtigere. Derfor er det ikke en smuk morgen for dansk håndbold, skriver Benjamin Munk Lund og runder af med sin pointe:

- Og derfor synes det for let og dumt bare at sige, at det er nogle rundtossede EHF-delegeredes skyld det hele.

Læs hele bloggen her og giv din kommentar til debatten.

Læs også: