SK Aarhus fører overraskende Boxer Dameligaen efter sæsonens første kamp, hvor holdet vandt 20-19 ude over København Håndbold.

Eksperterne giver ikke meget for SK Aarhus' chancer i Boxer Dameligaen, som blev skudt i gang tirsdag aften. Men holdet lagde fra land med en overraskende sejr over København Håndbold på udebane på 20-19 efter 15-10 ved pausen.

Hjemmeholdet jagtede aarhusianerne i hele 2. halvleg, og det var lige ved at lykkes at få uafgjort, men efter at Pernille Holmsgaard havde scoret for københavnerne ved stillingen 18-20, var det samme Pernille Holmsgaard, der kiksede fra venstre fløj med et halvt minut tilbage at spille. Hendes afslutning røg over aarhusianernes målmand, Mathilde Juncker, hvorefter den ramte stolpen.

Derefter skulle SK Aarhus finde 30 sekunder at spilde tiden i, og den mission lykkedes.

»Det kan måske blive til vores fordel, at ikke ret mange tror på os. I aften viste vi, at hvis vi træner hårdt og tror på os selv, kan vi godt skabe resultater,« sagde Mathilde Juncker efter kampen til TV2 Sport.